نمونه وکالت نامه انجام امور گمرکی

27 اردیبهشت 1400 0 1917
نمونه وکالت نامه انجام امور گمرکی

بازدید کننده بزرگوار، در این مقاله یک نمونه وکالت نامه انجام امور گمرکی برایتان قرار داده ایم تا با چارچوب تنظیم این نوع وکالت نامه آشنا شوید.

 

نمونه وکالت نامه انجام امور گمرکی

موکل: خانم/ آقای: ..................... فرزند: ..................... به شناسنامه شماره: ..................... متولد: ..................... صادره از: ..................... به شماره ملی: ..................... به نشانی: ........................................................ .

وکیل: خانم/ آقای: ..................... فرزند: ..................... به شناسنامه شماره: ..................... متولد: ..................... صادره از: ..................... به شماره ملی: ..................... به نشانی: ........................................................ .

مورد وکالت: انجام تشریفات گمرکی و مراجعه به کلیه گمرکات و بنادر کشور و مناطق آزاد تجاری و بازرگانی و مناطق ویژه اقتصادی و هر یک از واحدهای تابعه و بنادر و اقدام به ترانزیت و پاساوان و حمل کالاهای وارداتی و صادراتی موکل از گمرک و انجام کلیه امور گمرکی و ترخیص کالا و سیر تشریفات مقرر در آیین نامه‌های کشور و سپردن تعهدات لازم و پرداخت حقوق گمرکی اعم از عوارض و بیمه و انبارداری و جرائم گمرکی و درخواست ارجاع پرونده به کمیسیون رسیدگی به اختلافات و تهیه و تنظیم و امضاء فرم های گواهی مبداء در اتاقهای بازرگانی و شرکت در کمیسیون های حل اختلاف و تجدیدنظر امور گمرکی و دفاع از موکل و قبول یا رد آراء صادره و نیز درخواست تجدیدنظر و امضاء اوراق و اسناد و مدارک مربوطه و تقاضا و اخذ هرگونه خسارات و حق بیمه و غیره و تقدیم دادخواست و نیز وصول اضافه پرداختی و نیز تقاضای اخذ سپرده موکل در این خصوص و دادن رسید و امضاء اوراق و مدارک و تنظیم صلح نامه و ظهر نویسی قبض انبار و بارنامه در دفاتر اسناد رسمی کشور و عنداللزوم مرجوع نمودن کالا به کشور مبدا و یا ثالث و تخلیه و بارگیری در محوطه گمرکی و ایصال کالای ترخیصی به موکل و نیز ارائه چک‌های سپرده حق توقف و تضمین جهت شرکتهای کشتیرانی و حمل و نقل بین المللی جهت دریافت ترخیصیه و قبض انبار و استرداد چک های سپرده و دریافت وجوه نقدی حق توقف و تعهدات لازمه و همچنین با حق درخواست ترانزیت داخلی و اخذ وجوه نقدی و اصلاح بارنامه به نحوی که نیازی به حضور و امضاء ثانوی موکل نباشد و همچنین دریافت و تغییر نام و رمز عبور جهت خود شرکت و مدیر عامل شرکت برای ورود به سامانه EPL گمرک جمهوری اسلامی ایران و مراجعه به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بندر به منظور انجام کلیه تشریفات اداری مربوط به صدور گواهی مبداء، تغییر نام، تفکیک و با تجمیع قبوض انبار قابل معامله، انتقال و واگذاری تمام یا قسمتی از کالاهای وارده به منطقه آزاد و ویژه اقتصادی بندری متعلق به موکل از طریق ظهر نویسی قبض انبار منطقه به هر شخص حقیقی یا حقوقی ولو بخود و انجام تشریفات قانونی و سایر امور اجرایی منطقه بنحوی که هیچ وجه احتیاج و نیازی به حضور و امضاء مجدد موکل نباشد.

حدود اختیارات: ۱- اخذ اسناد خرید و حمل ۲- اخذ قبض انبار و ترخیصیه ۳- تنظیم اظهارنامه ۴- انجام تشریفات گمرکی واردات/ صادرات/ ترانزیت ورود موقت مرجوعی/ ترخیص کالا ۵- پرداخت حقوق ورودی و عوارض و هزینه های گمرکی و مالیات های متعلقه ۶- اعتراض به تصمیمات گمرک و درخواست رد اضافه پرداختی ۷- مراجعه به سازمان های ذیربط جهت اخذ مجوزهای مربوطه ۸- درخواست تعیین تعرفه موضوع ماده ۴۳ قانون امور گمرکی ۹- تقاضای ارجاع پرونده به کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی ۱۰- اعتراض به آراء کمیسیون های بدوی و درخواست ارسال پرونده به کمیسیون تجدیدنظر ۱۱- حضور در کمیسیون های بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به اختلافات گمرکی جهت دفاع از پرونده مربوطه.

وکیل مرقوم در انجام مورد وکالت با حق توکیل بغیر ولو کراراً دارای کلیه اختیارات تامه و لازمه قانونی از جانب موکل می‌باشد و عمل و امضاء وی در زمینه مورد وکالت به منزله عمل و امضاء موکل محسوب و نافذ و معتبر و دارای آثار قانونی است.

مدت اعتبار این وکالتنامه از تاریخ زیر لغایت یکسال کامل شمسی می‌باشد.

این سند در دو برگ اوراق نیم برگی به شماره‌های سری ..................... و ..................... تنظیم و مبلغ ..................... ریال بابت تنظیم سند طی فیش شماره ..................... به بانک ملی ایران شعبه ..................... پرداخت و قبض رسید شماره ..................... صادر و تسلیم نامبرده گردید.

به تاریخ یکهزار و چهارصد و ... محل امضاء

با وجود این وکالت نامه انجام امور گمرکی که از نظر قضایی کامل می باشد اما در هر حال با توجه به متفاوت بودن هر پرونده و دارا بودن نکات و ظرائف خاص خود لذا این وکالت نامه شما را از مشاوره با وکیل بی نیاز نمی نماید.


امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشد. لطفا مطالب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز دادن به مطالب، ما را در جهت بهبود و تولید هر چه بیشتر مطالب یاری فرمایید. همچنین می توانید نظرات یا سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.

جهت اخذ مشاوره، می توانید به بخش مشاوره حقوقی مراجعه نمایید.

درخواست مشاوره

افزودن دیدگاه

امتیاز شما :

دیدگاه کاربران

دیدگاهی ثبت نشده است.
تماس با وکیل