موضوع: مدت داوری در صورت الزام به تعیین داور به موجب قرارداد و عدم تعیین مدت

16 اسفند 1402 446
مخاطب: خواهان و خوانده
مدت: 90 روز با قابلیت تمدید
مستند قانونی:

ماده ۴۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی- داوران باید از جلسه‌ای که برای رسیدگی یا مشاوره و یا صدور رأی تشکیل می‌شود مطلع باشند و اگر داور از شرکت در جلسه یا دادن رأی یا امضای آن امتناع نماید، رأیی که با اکثریت صادر می‌شود مناط اعتبار است مگر این‌که در قرارداد ترتیب دیگری مقرر شده باشد. مراتب نیز باید در برگ رأی قید گردد. ترتیب تشکیل جلسه و نحوه رسیدگی و دعوت برای حضور در جلسه، توسط داوران تعیین خواهد شد.در مواردی که ارجاع امر به داوری از طریق دادگاه بوده، دعوت به حضور در جلسه به موجب اخطاریه دفتر دادگاه به عمل می‌آید.

تبصره– در مواردی که طرفین به موجب قرارداد ملزم شده‌اند که در صورت بروز اختلاف بین آنان شخص یا اشخاص معینی داوری نماید اگر مدت داوری معین نشده باشد مدت آن سه ماه و ابتدای آن از روزی است که موضوع برای انجام داوری به داور یا تمام داوران ابلاغ می‌شود.این مدت با توافق طرفین قابل تمدید است.

افزودن دیدگاه

امتیاز شما :

دیدگاه کاربران

عبداله زبردست
30 فروردین 1404
باسلام و درود؛ نحوه محاسبه مواعد قانونی در داوری . مثال: در صورتی که تاريخ قبول داوری از سوی داوران و تشکیل اولین جلسه رسیدگی( هر دو اقدام در یک روز ) مورخ ۱۴۰۱/۲/۸ باشد‌. و تاريخ صدور رأی داوری مورخ ۱۴۰۱/۵/۹ باشد. و تاريخ ابلاغ رأی به طرفین مورخ ۱۴۰۱/۵/۱۰ باشد . آیا رأی داوری در خارج از مهلت قانونی سه ماهه صادر شده است یا در داخل مهلت است؟ پایان مهلت داوری برای صدور رأی برابر با چه تاریخی است؟ با سپاس فراوان