ماده 33 قانون حمایت خانواده

مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضای مهلت فرجام خواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت می شود و مراتب به زوج ابلاغ می گردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به عمل می آید.

تبصره- دادگاه صادرکننده حکم طلاق باید در رای صادر شده بر نمایندگی سردفتر در اجرای صیغه طلاق در صورت امتناع زوج تصریح کند.


تفسیر ماده 33 قانون حمایت خانواده:

پس از اتمام مهلت فرجام خواهی یا پس از ابلاغ رای فرجامی، زوجین ظرف 6 ماه فرصت دارند تا جهت اجرای صیغه طلاق در یکی از دفاتر طلاق حاضر شوند. اگر زوج‌ در ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به طرفین ابلاغ می نماید که جهت اجرای صیغه طلاق حاضر شوند در شرایطی که زوج حاضر نشود و یا عذر موجهی اعلام ننماید، سردفتر صیغه طلاق را جاری خواهد نمود.

افزودن دیدگاه

امتیاز شما :

دیدگاه کاربران

دیدگاهی ثبت نشده است.