نمونه اظهارنامه مطالبه طلب
اظهارنامه مطالبه طلب
بازدید کننده بزرگوار، در این مقاله یک نمونه اظهارنامه مطالبه طلب برایتان قرار داده ایم تا با چارچوب تنظیم اظهارنامه آشنا شوید.
مطلب مرتبط: نحوه طرح دعوای مطالبه وجه
نمونه اظهارنامه مطالبه طلب
اظهار کننده: خانم/ آقای: .../ کد ملی: .../ آدرس: ...
مخاطب: شرکت .../ آدرس: ...
موضوع اظهارنامه: مطالبه طلب (پرداخت حق الزحمه)
بیشتر بخوانید: اظهارنامه چیست و در تنظیم آن به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
مخاطب محترم
با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب ... باستحضار می رساند:
مطابق با توافق و صورت وضعیت موجود فی مابین اینحانب و شرکت محترم، اینجانب بعنوان مترجم زبان چینی با تخصص مهندسی از تاریخ 15-04-1397 الی 17-05-1397 در سایت حضور داشته و انجام وظیفه نموده ام که تمامی مدارک موجود می باشد اما متاسفانه از تاریخ انقضای توافق مذکور تاکنون شرکت محترم به تعهد خود مبنی بر پرداخت حق الزحمه اینجانب با مبلغ روزی 200 دلار آمریکا عمل ننموده اند.
لذا مطابق با این اظهارنامه به شرکت محترم اعلام می گردد که ظرف سه روز از تاریخ ابلاغ نسبت به پرداخت حق الزحمه اینجانب مطابق با قرارداد مذکور اقدام نماید در غیر اینصورت مراتب از طریق مراجع ذیصلاح قانونی و قضایی پیگیری خواهد شد.
با تجدید احترام
مطلب مرتبط: کاربرد اظهارنامه چیست؟ در چه مواردی ارسال اظهارنامه الزامی است؟
مستندات قانونی مرتبط با اظهارنامه مطالبه طلب
صورتجلسه نشست قضائی استان آذربایجان غربی/ شهر ارومیه مورخ ۱۳۸۵/۰۴/۰۷
شخص (الف) مطابق سند عادی که در دست شخص (ب) است، مبلغ ده میلیون ریال به شخص (ب) بدهکار است. (الف) مبلغ ده میلیون ریال از شخص (ج) طلب دارد و در قبال آن یک فقره چک حامل ده میلیون ریالی در دست دارد. در صورتی که (الف) چک حامل مذکور را در قبال بدهی خود به شخص (ب) از طریق ظهرنویسی یا بدون ظهرنویسی منتقل کند و سند عادی خود را از او مستـرد نکند، آیا (ب) می تواند به استناد همان سند عادی سابق علیه (الف) اقامه دعوا کند یا این که صرفاً باید به استناد چک اقامه دعوا کند در صورت اخیر تکلیف دعوای اقامه شده به استناد سند عادی غیرتجاری چیست؟
نظر هیئت عالی نشست قضایی: نظر منتسب به اکثریت مورد تأیید گروه است زیرا شخص (الف) یعنی بدهکار با شخص (ب) توافق کرده که علاوه بر سفته مورد استناد طلبکار امکان وصول طلب خود را از صادرکننده چک نیز داشته باشد و مطالبه طلب با استفاده از هر یک از مدارک یاد شده به اختیار طلبکار گذاشته شده است.
نظر اکثریت: اولاً: باید به قصد طرفین در صدور یا انتقال چک به جای سند عادی یا در کنار سند عادی توجه شود و مشخص شود که آیا قصد طرفین جابه جایی سند تجاری به جای سند دیگر است یا این که چک برای تضمین سند عادی اصدار یافته است.
ثانیاً: شرایط تبدیل تعهد در قضیه مطروحه وجود ندارد زیرا تبدیل تعهد یا به اعتبار تبدیل داین است یا به اعتبار تبدیل مدیون یا خود دین و در شرایطی تبدیل منشأ دین صورت می گیرد. در سؤال مطروحه هیچ یک از انواع تبدیل تعهد محقق نشده است و اگرچه تبدیل تعهد به اعتبار مدیون در ابتدا به ذهن متبادر می شود، با توجه به لزوم رضایت و قصد مدیون جدید در قبال طلبکار در این نوع تبدیل تعهد و فقد آن در سؤال مطروحه، آن نیز منتفی است.
مضافاً این که به لحاظ عدم قبول محالٌالیه، شرایط تحقق عقد حواله و نقل ذمّه به ذمّه نیز وجود ندارد. بنابراین در صورتی که با لحاظ قصد طرفین، بقای سند عادی بعد از تحویل چک در تصرف داین از باب امانت یا سند ابطال شده نباشد، چک را باید صرفاً جهت تضمین پرداخت دین موضوع سند عادی تلقی کرد و رد دعوای خواهان که به استناد سند عادی اقامه دعوا کرده است فاقد وجاهت قانونی است.
با وجود این اظهارنامه که از نظر قضایی کامل می باشد اما در هر حال با توجه به متفاوت بودن هر پرونده و دارا بودن نکات و ظرائف خاص خود لذا این اظهارنامه شما را از مشاوره با وکیل بی نیاز نمی نماید.
امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشد. لطفا مطالب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز دادن به مطالب، ما را در جهت بهبود و تولید هر چه بیشتر مطالب یاری فرمایید. همچنین می توانید نظرات یا سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.
افزودن دیدگاه
دیدگاه کاربران