نمونه اظهارنامه پرداخت نفقه
بازدید کننده بزرگوار، در این مقاله یک نمونه اظهارنامه پرداخت نفقه برایتان قرار داده ایم تا با چارچوب تنظیم اظهارنامه آشنا شوید.
نمونه اظهارنامه پرداخت نفقه
مشخصات و اقامتگاه اظهارکننده: مشخصات زوجه
موضوع اظهارنامه: پرداخت نفقه
مشخصات و اقامتگاه مخاطب: مشخصات زوج
مطلب مرتبط: چگونه می توان به شکل قانونی از شوهر نفقه گرفت؟!
مخاطب محترم
با سلام و عرض ادب
احتراما همانطور که مستحضرید: مطابق با سند ازدواج شماره ... تنظیمی در دفترخانه ازدواج شماره ... مورخ ... اینجانب به عقد ازدواج دائم با جنابعالی درآمده ام، ثمره این ازدواج ... فرزند است. متاسفانه جنابعالی مدت ... ماه است که از پرداخت نفقه بنده و فرزندان مشترک، خودداری نموده اید. فلذا با ابلاغ این اظهارنامه به جنابعالی مهلت داده می شود تا ظرف دو روز نسبت به پرداخت نفقه اینجانب و فرزندان مشترک اقدام نمایید در غیر اینصورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهم نمود.
بیشتر بخوانید: فسخ نکاح به چه معناست؟
مستندات قانونی مرتبط با مطالبه نفقه
صورتجلسه نشست قضائی استان مازندران/ شهر گلوگاه مورخ ۱۳۹۱/۰۳/۰۴ زنی با تقدیم دادخواست به طرفیت شوهرش، مطالبه نفقه برای مدت دو سال را تقاضا کرده و مرد در مقام دفاع اظهار داشت که به تدریج، نفقه زن پرداخت شده است و به سکونت زن در منزل خود و زندگی مشترک استناد کرده است. به عنوان قاضی رسیدگی کننده به پرونده چه تصمیمی اتخاذ خواهید کرد و کدام یک از زن و شوهر را در این اختلاف مدعی می دانید؟
نظر هیئت عالی چنانچه زن و مردی در زندگی مشترک، سال ها در آرامش و بدون طرح دعوی مطالبه نفقه اعم از جزایی یا مدنی در کنار یکدیگر زندگی کنند، ظاهر و عرف، دلالت بر تأمین مایحتاج ضروری این زندگی مشترک را دارد و چنانچه زوجه بر خلاف این ظاهر ادعایی داشته باشد باید با ارائه دلیل آن را ثابت کند؛ چرا که در ظاهر و به طور متعارف، تحمل زندگی خلاف آن را که بدون پرداخت نفقه باشد نخواهد داشت.
صورتجلسه نشست قضائی استان گیلان/ شهر آستارا مورخ ۱۳۹۰/۰۶/۱۲ آیا توافق زوجین در خصوص نفقه فرزند مشترک در دادنامه طلاق توافقی، مانع مراجعه اولاد به پدر جهت مطالبه نفقه خواهد بود؟
نظر هیئت عالی با توجه به اینکه پرداخت نفقه تکلیف پدر است توافق بین والدین نسبت به عدم دریافت نفقه طفل توسط مادر و یا اخذ مبالغی به جایگزینی نفقه، رافع این تکلیف برای پدر نخواهد بود.
زیرا علاوه بر تکلیف برای ولی، حق طفل نیز در تأمین نفقه باید لحاظ شود. اعم از اینکه فرزند به سن قانونی جهت مطالبه نفقه رسیده باشد و یا اینکه با توجه به لایحه حمایت خانواده مصوب سال 1391، مادر به نمایندگی قانونی از طفل، نفقه او را مطالبه کند.
با وجود این اظهارنامه که از نظر قضایی کامل می باشد اما در هر حال با توجه به متفاوت بودن هر پرونده و دارا بودن نکات و ظرائف خاص خود لذا این اظهارنامه شما را از مشاوره با وکیل بی نیاز نمی نماید.
امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشد. لطفا مطالب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و با امتیاز دادن به مطالب، ما را در جهت بهبود و تولید هر چه بیشتر مطالب یاری فرمایید. همچنین می توانید نظرات یا سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح نمایید در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده خواهد شد.
افزودن دیدگاه
دیدگاه کاربران